Review ICE BUCKET di IOI City Mall Putrajaya

Sabtu yang lepas, saya dan adik rancang nak cuba Ice Bucket. Waktu kami datang masih tak ramai lagi. Mungkin orang masih kenyang dah makan tengah hari.

Duduk je terus kami dilayan dan di beri menu. Pilih punya pilih, kami ambil menu Ice Fruit Bucket sebab nak makan tiga beradik. Kena la yang lebih berbaloi di makan bersama. Nak merasa ajer kan. Hihihi.

So far, memang isi dia penuh dan banyak. Cuma bila nak penghabisan makan tu tinggal ais dan buah saja. Jadi sesiapa yang nak cuba tu, di syorkan untuk kacau bahagian atas yang ada ice cream tu dengan ais yang ada di bawah. Jika tak, tawar semata di makan bersama buah-buahan.

Dengan ini, review untuk pertama kali pergi 3.5 bintang. Nak bagi penuh, kena pergi lagi sekali cuba yang lain. Sekian, jangan marah haaaa.


Eco Forest, Semenyih

Salam semua. Haiiii.

Hari tu Eco Forest ada buat Misaki A Japan Affair. Saya berkesempatan pergi dengan sahabat. Semua tempat nak bergambar cantik-cantik.

Tapi round dalam sejam dah boleh habis melawat satu tempat. Panas satu hal. Terbakar kulit. Yang bagusnya dia bagi payung.

Tahun depan ada lagi rasa nal pergi lagi. Seronok bergambar.


Tonton TV1 dan TV2 di Internet

Assalamualaikum semua.

Saya nak kongsi link kalau nak tengok TV1 dan TV2 secara online di internet.

http://myklik.rtm.gov.my/live/10149

Senang-senang boleh la tengok hindustan kat TV2 setiap malam Rabu dan petang Sabtu. Hihihihi.