Eco Forest, Semenyih

Salam semua. Haiiii.

Hari tu Eco Forest ada buat Misaki A Japan Affair. Saya berkesempatan pergi dengan sahabat. Semua tempat nak bergambar cantik-cantik.

Tapi round dalam sejam dah boleh habis melawat satu tempat. Panas satu hal. Terbakar kulit. Yang bagusnya dia bagi payung.

Tahun depan ada lagi rasa nal pergi lagi. Seronok bergambar.


Tonton TV1 dan TV2 di Internet

Assalamualaikum semua.

Saya nak kongsi link kalau nak tengok TV1 dan TV2 secara online di internet.

http://myklik.rtm.gov.my/live/10149

Senang-senang boleh la tengok hindustan kat TV2 setiap malam Rabu dan petang Sabtu. Hihihihi.

Selamat Bertunang Sahabat

Salam semua.

Tanggal 9 September 2017, sahabat baik saya mengikat tali pertunangan.

Dah lama tak jumpa. Jumpa lah kita semasa Majlis Pertunangannya.

Dengan ucapan, selamat bertunang. Lepas satu fasa. Semoga kuat menempuh alam pertunangan. Moga hubungan diikat dengan pernikahan yang halal dan kekal hingga ke syurga Jannah bersama-sama. Jaga diri dan semoga menjadi isteri yang solehah dan ibu yang mithali. Amin Amin Amin ya rabbal Alamin.

Terima kasih sudi jemput kami memeriahkan majlis. Hihihihi.

Makanan sedap, pelamin deko sendiri cantik tip top macam sewa kat butik dan kau memang cantik berseri bila 1st time kena make up. Tahniah dak Shu.