Perbezaan antara Churp Churp VS Nuffnang

Perbandingan untuk Churp Churp dan Nuffnang..

Tak boleh nak terangkan, baru guna Churp Churp, nampak macam boleh buat kot.. Nuffnang dah lama guna tapi takda peningkatan.. Sedih.. Huhuhuhuhu.. Padahal dah bertahun buat blog.. Macam melepaskan batuk ditangga.. Sebab selalu sibuk dan takda idea nak buat entry baru..

Sekarang kena rajinkan diri sendiri lah update blog dan sentiasa ikuti perkembangan terkini..

Mana ada benda di dunia ni mudah nak dapat gedebuk durian runtuh tu..

Tunggu... Sabar.. Amanah. Fatonah.. Eh dah ke lain pulak.. Hihihihi..

Note to myself : Target kumpul Nuffnang dan Churp Churp..

Jom dengar lagu dato CT dulu.. Layan..

dan Bunga Cinta Lestari ni..


Lagu feberet sekarang.. terbaik untuk halwa telinga..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan