Cameron Highland

Bulan Februari yang lepas ahkak pergi dengan member BFF.

Kami sewa kereta alza untuk 2 hari 2 malam. Berkumpul dan bertolak dari Putrajaya. Harga RM340 dan tambah deposit RM100. Pastu bahagi 4 orang. Selesa oi walau ahkak memandu. Hahahaha. Contact Person : 012-404 7014 Abang apa ntah nama tak ingat.

Chalet pulak kami sewa Ros Chalet. Paling best ada wifi, air panas untuk mandi. Besar pun besar bilik dia leh guling2. Hahahaha.

Kami pergi pagi jumaat, sampainya petang. Jadi, hari sabtu kami jalan2 melawat kawasan.

Sampai Ros Chalet wefie duluan yok. Hahahaha


Makanan mahal kat cafe ni. Tapi tak salah nak cuba rasa nasi lemak sambal strawberi ikan masin.

Bambam semuanya. Sori la kalo sakit mata ye. Janji kami bahagia. Bahahahaha.

Checkpoint pertama. Cactus.


 Check point ketiga. Kedua ntah mana gambonya. Lavender.

Check point ke empat. Ladang teh.

4 ulasan:

  1. bestnya dah lama tak ke cameron ..
    jemput lawat https://kasutbaldu.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. Wow, absolutely fantastic blog. I am very glad to have such useful information. Thanks. For more information visit legal herbal empire for sale

    BalasPadam